בעיית קרישות ודילול דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/03/2012 | 11:23 | מאת: יעל הגיבורה

שלום דר' אני אחרי ניתוח לב פתוח עם מסתם מכני אני בת 50 כאשר אני מקבלת את המחזור החודשי אני סובלת מדימום ומחוסר קרישות שגורם לדימום מוגבר המליצו לי לעשות ניתור לצריבה של רירית הרחם אך יש בזאת סיכון בריאותי ואני מעונינת לא לעבור את הניתוח אלא לחטפל בצורה אחרת שמעתי על הקסקפרון וחשבתי אולי ניתן לפתוח את התרופה ולהשים על התחבושת בכדי לגרום לקרישות מקומית או משהו בסיגנון שיכול לגרום לקרישות מקומית ושלא יפגע במתן הקומדין מה דעתך [ אני גם מטופלת ברפואה אלטרנטיבית דיקור רפלקסולוגיה } תודה

שלום לך. ממליץ שבנושא זה תפני לייעוץ למרפאה המטולוגית העוסקת בקרישה. בקשי הפנייה מרופא המשפחה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם