רגליים נפוחות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

18/12/2011 | 13:03 | מאת: נגה

שלום, לאמי בת 52 יש רגליים מאוד נפוחות, כמה פעמיים שהיא ביקרה אצל רופאי כלי דם אמרו לה יש לה ברגל איסוף של מים, הדבר מקשה לה ללכת ובשנה אחרונה זה מאוד החמיר, מנופח מאוד מאוד, איך ניתן לטפל בזה? ומה סיבת הדבר? לאיזה רופא לפנות? תודה מראש יום טוב,

שלום למצב בו הרגלים מתנפחות מנוזלים קוראים בצקת. כדאי למצוא את הסיבה לבעיה כשיכולות להיות מס' אפשרויות. 1. אי ספיקת ורידים - ממליץ לבצע דופלקס ורידים ואם יש בעיה תודיעי לי כי ניתן לטפל ביעילות. 2. בעיות בתפקוד הלב או הכליות. ממליץ שתפני לרופא המשפחה

מנהל פורום ורידים וכלי דם