כאבי רגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

30/06/2011 | 14:19 | מאת: אבי26

בת 28 בריאה בד"כ. בעברי כאבי פרקים בכפות הידיים ובשוק כתוצאה מקור. מזה כשלושה חודשים שאני סובלת מכאבים בברך ימין ומאחוריה עם הקרנה לאזור הירך. הייתי אצל אורטופד והוא אמר שהוא חושב שזה כונדרומלציה ושלח אותי לפיזיותרפיה. לאחר החמרה אזור הברך עם נפיחות וכאבים עמומים גם בעלייה במדרגות, גם בשינה וכו' שאלתי והומלץ לי ללכת לראומטולוג כי יכול להיות שזו בעיה ראומטית. קבעתי תור לראומטולוג אבל התור שלי רק באוגוסט. בינתיים הומלץ לי גם ללכת לרופא כלי דם (אני אחות מתחילה במקצועי...)ויודעת קצת על בעיות אפשריות. ללא ורידים בולטים על פני העור אך יודעת שזו יכולה להיות בעיה בוורידים העמוקים. רציתי לשאול מה ניתן לעשות להקלה זמנית על כאבים מלבד נטילת ארקוקסיה, אופטלגין וכו'? האם ייתכן שזו אכן בעיה הקשורה לכלי דם? האם לבקש מרופאת המשפחה הפנייה לדופלר כלי דם או שזה ניתן רק ע"י רופא כלי דם? האם באמת יש טעם שאגש לרופא כלי דם? אשמח לתשובתך בהקדם. תודה רבה

שלום לך לפי תאורך נשמע שמדובר בבעיה אורטופדית או ראומטולוגית. בינתיים ממליץ שתמרחי משחת וולטרן למשך לא יותר מ3 שב' רצוף.

מנהל פורום ורידים וכלי דם