הרזייה לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

11/06/2006 | 10:34 | מאת: אילנית

האם אוכל לחזור לגזרתי הקודמת ? אני מתאמנת 4 פעמים בשבוע על ההליכון ושורפת כ500 קלוריות באימון אך נראה לי שאולי התזונה שלי לא נכונה כי אני לא רואה תוצאות לא במשקל ולא בהיקפים האם אני יכולה לאכול רגיל בשביל לרדת במשקל ללא מתוקים כמובן ? מה עלי לעשות ?

12/06/2006 | 23:39 | מאת: לאה פינטו

ודאי שאת יכולה. כל אחת יכולה. תלוי באיזו דרך תבחרי. אך לפני הכל אשמח לכמה תשובות: כמה זמן עבר מאז הלידה? איפה את מוצאת את התזונה שלך לקויה? האם חיית בדיאטה / שמירה לפני ההריון? במהלכו? מדובר בלידה ראשונה? ולמה לעזאזל (אופס, סליחה) "ללא מתוקים, כמובן"? ממתינה בסבלנות לתשובותייך לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה