רדוקטיל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

20/06/2005 | 09:00 | מאת: אור

שלום לך, בלה! אני מתחילה עכשיו לקחת רדוקטיל, מאחר ואני "אובסיטי" ועשיתי כבר דייאטות רבות, שירדתי בהם מספר קילוגרמים, שעלו אח"כ בריבית. מה דעתך על תכשיר זה, והאם יש לך עצות בקשר לשימוש בו? שאלות שמציקות לי הן: האם הרדוקטיל ממכר? והאם הוא גורם לבעיות בשינה? אנא, כתבי לי מה שידוע לך עליו.

20/06/2005 | 14:16 | מאת: בלה אגמון

שלום אור רדוקטיל הוא פתרון סביר למצב שלך אבל אין מנוס מעבודה פנימית מעמיקה יחד אתו. הוא עוזר בהורדת תאבון וקצת מעלה את חילוף החומרים ולכן יכול לשמש קביים לתהליך של הרזיה. אני חושבת שכדאי לשלב בהרזיה גם תהליך של מודעות עצמית כדי להבין את הסימפטום הזה שהוא עודף משקל שמנסה לומר לך משהו. בקשר להתמכרות ככל היודע לי אין תופעה כזו. בקשר לתופועות לוואי הן אישיות אך לא דרמטיות ככל הידוע לי בהצלחה.

20/06/2005 | 15:06 | מאת: אור

בלה! תודה רבה על התשובה המהירה ועל העידוד.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה