הרזייה מהירה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

30/05/2006 | 15:08 | מאת: שני

שלום, אני רוצה לדעת איך אפשר לרדת במשקל תוך חודש כמה שיותר בלי לפגוע ביעילות גלולות למניעת הריון ובלי לגווע מרעב. איזה מאכלים משביעים ולא משמינים יש? איזה תרגילים של ספורט אפשר לעשות? בקיצור, איך אפשר לרדת במשקל הכי מהר....... תודה מראש ובתקווה לקבל תשובה מהירה ומפורטת..... נ.ב. אני בת 20....

30/05/2006 | 17:13 | מאת: בלה אגמון

חשוב שתדעי שאת בעצם רוצה להשמין כי הרזיה מהירה תביא להשמנה עוד יותר מהירה. אם זה ברור לך ועדיין זו החלטה שאת מקבלת אז עליך לחפש דיאטה מאיזה שהוא סוג. בפורום שלנו אנחנו נגד דיאטות נגד הרזיה מהירה. כמו שלאה אמרה מהר יורדים במעלית ולא במשקל. בברכה, בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה