כדורי רזין

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

23/05/2006 | 01:31 | מאת: דנה

רציתי לדעת לגבי כדורי רזין , האם כדאי לקחת ומה הסיכונים ואם יש,,, אוסיף גם שבעבר עברתי ניתות כריתת כיס המרה, האם זה מסוכן עבורי ?? אודה מראש

23/05/2006 | 08:00 | מאת: לאה פינטו

בכל הנוגע לכדורים ולפרמקולוגיה אני מציעה לך לפנות לפורום רוקחות ותרופות (בדף זה תמצאי קישור בצד ימין). האם כדאי לך לקחת? אם זה למטרות הרזייה, אין תכשיר פרמקולוגי שאני ממליצה עליו. זוהי לא דרכה של הגישה בה אנו עובדות. שיהיה יום נפלא לאה

28/08/2007 | 12:19 | מאת: דיקלה

אני רוצה להתחיל בדיאטה עם כדורי רזין ורציתי לדעת אם יש בהם סיכון ואם הם עוזרים ותוך כמה זמן בערך רואים תוצאות?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה