מזון מהיר והשמנה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

22/05/2006 | 18:59 | מאת: X22

שלום, רציתי לשאול האם מותר לאכול מזון מהיר (לדוגמא: המבורגרים) מדי פעם אם שאר המזון הנצרך הוא בריא ומאוזן?

22/05/2006 | 22:14 | מאת: לאה פינטו

כשמרזים ע"פ הגישה של הרזייה ללא דיאטה, אין מזון שהוא אסור. רק מתוך חופש אמיתי אנו יכולים באמת לבחור. כשהכל מותר ואנו מאמינים שאכן הכל מותר לנו, אנו מתחילים, מתוך בחירה חופשית, להיות יותר בררניים בנוגע לטעם המועדף עלינו ברגע מסוים, לגבי המרקם הרצוי, הטמפרטורה, הסמיכות ובקיצור מה שהכי מתאים לנו. פעם זה יכול להיות המבורגר ופעם זה יכול להיות סלט ירקות טרי. ככל שאנו חיים מתוך חופש בחירה באכילה 90% מהבחירות הטבעיות שלנו הן מזינות ובריאות. והיפה הוא שאינך עושה זאת משום שכך צריך או כי הדיאטנית אמרה אלא כי זה מה שהכי בא לך, הבחירה החופשית הטובה ביותר עבורך ברגע מסוים. בתאבון ובהנאה לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה