המשך לענין הדיאטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

17/05/2006 | 23:06 | מאת: ענת

היי בלה אני מבינה את מה שאת אומרת ועדיין לא יודעת מה לעשות. אני לא מבינה עד איזה משקל הגוף שלי אמור להגיע? כמה קלוריות מותר לי לאכול ביום? איך מתרגלים לכל השינויים: מידת מיכנסיים, "צמיגים" מיותרים וכ"ו (לפחות יש יתרון קטן הציצים גדלו) כיצד אני אמורה לנהוג בכל הנוגע לאוכל? בדרך כלל אני אוכלת רק כשאני רעבה ועדיין אני משמינה. זהו מקווה שלו בלבלתי לך את המח יותר מידי ותודה מראש שוב ענת

17/05/2006 | 23:45 | מאת: בלה אגמון

היי ענת. להפוך לרזה טבעי זה תהליך לא פשוט. עליך לשנות תפיסות עולם, הסתכלות על דברים , הבנה של מצבים. לדוגמא רוב האנשים לא יודעים באמת לזהות רעב. כל כך הרבה זמן הם התרגלו לא לאכל מתוך רעב פיזי שקשה להם מאד להבין במה מדובר ולכן הרבה פעמים אוכלים מתוך מה שחושבים שהוא רעב אבל למעשה זה סיבות רבות אחרות. גם בקשר לכמה צריך לשקול - יש הטעיה גורפת לגבי מה זה משקל גוף תקין לאשה. יש מסר המתאר רזון קיצוני כנורמאלי ורוב הנשים לא יכולות להיות בסטנדרת הזה. כשתאכלי בריא ונכון על פי רעב ושובע ותעשי פעילות גופנית מהנה גופך יגיע למשקל שמתאים לו. בלי קלוריות - ספירת קלוריות מעולם לא הועלה לאף אחד לרזות לטווח ארוך . מקווה שעזרתי .

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה