הי,קראתי באינטרנט שרעב אמיתי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

06/12/2016 | 15:02 | מאת: רני

הוא סוג של רעב שכל אוכל יספק אותי ברגע שאני רעב. אבל כן קורה לי פעמים שאני רעב ולא באמת בא לי כל דבר מול העיניים. יכול להיות אז שאני לא באמת רעב? מה נכון? תודה רבה

06/12/2016 | 17:03 | מאת: לילי רוזן

זו תחושה פיזיולוגית מאד מאד ברורה. יחד עם זאת יש לנו את היכולת להשאר רעבים ולדחות אכילה. אם מדובר ברעב פיזיולוגי הרעב רק יתגבר. רעב רגשי יחלוף עם הזמן

06/12/2016 | 20:09 | מאת: רני

על הביס הבא לא ככ בא לי אותו ואני יודע את זה,ומצד שני אני מרגיש עוד הקיבה כזה לא רגועה וזה לא מפסיק....ואז אם אני אוכל עוד נגיד שלושה ביסים אני מרגיש שיכול להיות שאכלתי כבר מדי.....אז אין לי מושג איך לדעת מתי אני שבע באמת....

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה