1/75 משקל 60-61

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

13/05/2006 | 21:14 | מאת: אנה

אני רוצה לרדת מהר 10 קילו איך אני עושה זאת? אני תקועה במשקל הזה!

13/05/2006 | 23:41 | מאת: לאה פינטו

תאמיני לי, אנה שאת ממש לא רוצה מה שאת מבקשת. את בעצם רוצה טיפול "קוסמטי". אנו מעודדות לתהליכי שינוי שיובילו לתוצאות רצויות ויציבות. כשאת אומרת "רוצה לרדת מהר..." אני שומעת נסיון שלך או רצון שלך לשלוט בגופך, בתהליכים ביולוגיים. את יכולה לשלוט רק בבחירות שלך ולא בקצב שבו הגוף בוחר להגיב להן. כל נסיון כזה מזמן אכזבה ככל שהגוף עובר יותר ויותר מחזורי יו-יו. בגישה של הרזייה ללא דיאטה אנו פועלים לרתום אלינו את הגוף (להבדיל מלשלוט בו), ליצור מערכת יחסים בריאה מתוך הבנה שגם ל"גוף" אינטרס להיות קל יותר, נינוח יותר ובריא יותר. משטר דיאטטי מגביל יוצר סטרס שמפעיל את כל מנגנוני ההשרדות, בינהם שמירה על רקמת השומן. זכרי, מה שיורד מהר עולה מהר. מה שיורד מהר, אף פעם לא יכול להיות שומן. חוסי על שרירייך. ירידה מהירה במשקל אינה משקפת בהכרח הרזייה. למעשה, בתהליך של הרזייה ללא דיאטה אנו לא נשקלים ורק עוקבים אחר ההיקפים שלנו, מידת המכנסיים. ומה שיפה זה שאנו לעיתים קרובות, יורדים מידה עוד לפני שנראה זאת על המשקל, מה שמעיד על כך שהגוף סומך עלינו ומתחיל לוותר על מסת השומן שלו. הרזייה אמיתית. לחיי בחירות מוצלחות שלך לאה והאם לא זה מה שכולנו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה