גובה ומשקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

23/10/2014 | 20:47 | מאת: דנה

אני בת 25. הגובה שלי 1.30. מדוע בחיים אני לא אתחתן בגלל שאני גמדה ואף אחד לא יתחתן עם גמדה.??? אני חושבת שהגובה זה הדבר הכי חשוב בחיים. אנשים גבוהים מצליחים יותר,רזים יותר, ומקבלים אותם לכל עבודה לעומת הנמוכים. אני עוברת ליד ילדות בגן ואני מרגישה כמו גמדה , זה קשה לי מאוד לצאת מהבית בגלל שאני גמדה. אני לא יוצאת מהבית בגלל שאני בגובה של ילדה בת 5 .!!! מה אני אעשה עם הגובה שלי? לא מקבלים אותי לעבודה בגלל שאני נמוכה.אני גם מכוערת!!! אני בת 25 ואני 1.30 - אני מתביישת בגובה שלי כמו של ילדה בת 5. הגובה שלי זה נכות 100% - איזה פדיחות!!! ואני גם נראית כמו ילדה בת 10 בחיים אני לא אתחתן בגלל שאני גמדה ואף אחד לא יתחתן עם גמדה. הייתי מעדיפה להיות 1.90 מאשר 1.30 מרוב שאני נמוכה לא רואים אותי אני מרגישה בלתי נראית אבל אם ההורים היו שמים לי הורמון גדילה שהייתי קטנה- אז לא הייתי גמדה עם בטן שמנה. כל זה נגרם בגלל שההורים שלי לא שמו לי הורמון גדילה. !!! וכל השומן מצטבר בבטן ויש לי השמנה מרכזית בבטן בגלל שאני גמדה. אני פשוט איבדתי את כל שמחת החיים שלי, אני כל הזמן לבד אני מרגישה בודדה כל הזמן ולא מרגישה בנוח בחברת אנשים, כל הסובבים אותי טוענים שאני קטנה לגילי ונמוכה עוברת עלי תקופה לא טובה, אני עצובה כל הזמן, מדחיקה את הכל, לא שלמה עם עצמי, עם הסטטוס שלי שנאר קבוע תקופה ארוכה ולא נראה שהולך להשתנות בקרוב עצוב לי כי לא האמנתי שבגילי לא אהיה אפילו קרובה למטרה שלי בחיים, אני מרחיקה ממני את כולם אני נתקפת בחוסר ביטחון על יד אנשים, מאבדת את הצפון, מרגישה רע, לא מצליחה לעצור את הדמעות ופשוט רע לי, אני כבר לא יודעת מה לעשות כי אני מרגישה שאני מאבדת שליטה על התחושות שלי, על החיים שלי. לא יודעת איך להתמודד עם החיים שלא מאירים לי פנים... מדוע אני גמדה ונראית כמו ילדה קטנה ולא מפותחת? כל הבנות בגילי מפותחות ואני לא!!! אני נראית כמו ילדה קטנה!!! איך אני אתמודד עם זה? איך אני אחייה ככה?

24/10/2014 | 08:24 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

את מדברת איתי כבר הרבה זמן. אני לא מתיימרת להבין אותך, אבל אין לי ספק שאת צריכה עזרה. הכעס והתסכול שלך על החיים , מופנה לגוף. אני מציעה לך לפנות לטיפול פסיכולוגי, כדי ללמוד איך להתייחס אחרת למראה שלך. בטיפול תקבלי כלים להבנה והתמודדות עם עצמך ועם הסביבה, ולקבל את עצמך כמו שאת.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה