לבלה וללאה - השמח לתשובה של 2 מומחיות .

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/05/2006 | 09:31 | מאת: רונה

לבלה הייתי רוצה לשמוע מה בדיוק השיטה שלך? והעם אני יכולה ליישם אותה מבלי לבוא לתזונאית. אני הספר על עצמי. שמי רונה אני גרה במושב ניב צבי. אני בת 21. ואני נורא אוהבת לאכול, אני לא שמנה ולא רזה 1.63 ואני גם שוקלת 63, העם זה בסדר? לא היה אכפת לי להוריד 2-3 קילו סתם בשביל ההרגשה הטובה. יש לי בעיה, שהיא יותר של כולם מאשר שלי, אני לא אוהבת שוקולד, אבל אני מכורה לסויה צוריאל ללא סוכר. ולא בגלל שיש בו קצת קלוריות אלה בגלל שזה ממש ממש טעים לי. ויוצא לי לאכול שלוש כאלו ביום, עד כמה זה נורא? נורא קשה לי להיגמל מזה. השמח לעצה טובה. כולם ממש מטיפים על זה. כי זה סויה, וזה עם ממתיק, וחוץ ממסטיקים שהם ללא סוכר אני לא שותה שום משקה ללא סוכר. אני מדברת פה על הבריאות. עוד דבר. אני מאוד השמח לשמוע על זה. שמעתי שיש מחלה של אנשים שאוכלים בריא מידי, ואני חושבת שזה מה שקרה לי בגלל ששתי ההורים שלי טיב ועניים אז אני שומעת מלא הטפות . אני יכולה להתמודד עם זה. בלי שום בעיה, רק צריכה עצה. גם בקשר לצוריאל לא אכלתי חודשיים צוריאל בגלל זה. עד שלפני שבוע נשברתי ואכלתי מ-ל-א צוריאל. שלוש ביום. זה בסדר? (בגלל הסויה)

05/05/2006 | 13:05 | מאת: לאה פינטו

יחודו של פורום זה, בין השאר, הוא הרזייה שבבסיסה שינוי גישה והעברת הפוקוס מהמזון אלינו. לכן, על אף העובדה שאנו דיאטניות אני חושבת שכדאי להפנות שאלה בנוגע למזון כזה או אחר לפורום שעוסק בתזונה ודיאטה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה