בטן

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

04/05/2006 | 19:47 | מאת: יובל

בלה שלום רב, אני בן 34 ,גובה 1.71 ושוקל 94 ק"ג.אני מעשן קופסה ביום.כמו כן יש לי כרס. אני נורא מדוכא בגלל הכרס ובגלל הצורך שלי לאכול כל הזמן.עד לפני 6 שנים לא עברתי את ה75 ק"ג.מותר לציין כי אני מרבה להקיא אחרי ארוחת בוקר. וברצוני לדעת האם ישנה תרופה שיכולה לעזור לי להוריד את הבטן ולחזור להיות רזה כמו פעם תודה נ.ב. אני נוטל באופן קבוע תרופה

05/05/2006 | 22:23 | מאת: לאה פינטו

אם היתה תרופה להורדת הבטן סביר להניח שהייתי משווקת אותה בעצמי או לכל הפחות הייתי עושה הסבה מקצועית. אני מניחה שתשובתי בהירה. אינני יודעת איו תרופה אתה נוטל על בסיס קבוע והאם היא יכולה להסביר את התאבון המוגבר והרעב הכרוני. אני מציעה לך לבדוק זאת מול הרופא המטפל או בפורום רוקחות ותרופות. אם לא, אני יכולה להציע לך רק דרך אחת לחזור לגוף שאתה רוצה והיא בגישה של הרזייה ללא דיאטה. בהצלחה סופשבוע נעים לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה