שאלתי שאלה ועדיין לא קיבלתי תשובה..

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

11/04/2006 | 19:26 | מאת: אילנית

אשמח לקבל תשובה השאלה(שוב): אני מעוניינת לקנות אבקת פסיליום להסדרת מערכת העיכול אבל יש די הרבה חברות שמייצרות את המוצר ואין לי ממש מושג מה עדיף, אני מחפשת משהו ללא סוכר או תחליפי סוכר וללא תוספים מלאכותיים (כולל סיבים סינטטים בתוך המוצר) ,ללא ערך קלורי גבוה ובאיכות טובה. האם ידוע לך איזה מבין המוצרים עדיף? ראיתי שיש 3 סוגים מוכרים ועוד כמה שמיוצרים ע"י חברות של ויטמינים כמו סולגאר וGNC, שאר הסוגים הם: מטמוציל, קונסיל ומוציויטל. האם יש פיקוח רפואי על מוצרים אלו ובטיחותם או שהם בגדר תוסף תזונה? והאם את בכלל ממליצה על שימוש בפסיליום? בנוסף ראיתי מוצר מהחברה של מטמוציל ואני לא בטוחה שהוא קיים בארץ, האם יש דרך להשיגו? הקישור: http://www.metamucil.com/products/fibersure.shtml

12/04/2006 | 11:54 | מאת: בלה אגמון

שלום לך אין פיקוח רפואי על המוצרים כי הם תוספי מזון. עליך לסמוך על החברות ,חברת gnc נחשבת חברה אמינה ואיכותית ומוצריה מצוינים. בקשר לתוסף ששלחת קישור אני לא יודעת אם יש בארץ ואיך משיגים תבדקי בחנויות טבע . את יכולה לשלוח להם שאלה ולשאול.

13/04/2006 | 01:03 | מאת: חגית מהצפון

כדאי לך להכיר חברה ותיקה בארה"ב אך חדשה בארץ, פרידה ויטמינים. יש להם מוצרים באיכות גבוהה, עם אישורים של משרד הבריאות ובמחירים מעולים מאחר והם מוכרים דרך אתר אינטרנט או דרך הטלפון ולכן חוסכים פערי תיווך. היכנסי לאתר שלהם ותוכלי להתקשר גם לקו הייעוץ המקצועי שלהם. כדאי מאד לנסות להכירם אני קיבלתי המלצות ווזה היה בהחלט שווה. יש להם גם אבקת פסיליום ולדעתי חבל לשלם יותר על מוצר איכותי לא פחות, ואף יותר.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה