הרזייה ללא יסורי דיאטה של רוקח שאלה לבלה אגמון

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

06/04/2006 | 14:31 | מאת: שרון

שאלה לבלה אגמון שלום אני שרון בת 27+1. אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס ומטופלת באלטרוקסין של 100 כל יום. אני מעוניינת לרכוש את המוצר של רוקח להרזייה. רציתי לדעת אם אני יכולה להשתמש במוצר הזה . ואם זה לא מסוכן לגוף. הלינק http://mishkal.websplanet.com/ אשמח לדעת גם אם אחרים השתמשו במוצר זה וראו תוצאות

16/04/2006 | 18:20 | מאת: healthkeep

שלום שרון, אין תוסף מזון שעוזר להרזיה. הרזיה באה מאורח חיים בריא - פעילות גופנית ותזונה מאוזנים. תוספי מזון, כשמם כן הם, תוספים. אם את מעוניינת לתקן את עניין בלוטת התריס, וגם לקבל סיבים, אני יכול להמליץ לך על התוסף שאני לוקח, שמאוד עזר לי עם זה. אם מנסים להרזות רק בעזרת תוספי מזון, בסופו של דבר, עולים חזרה, וברוב המקרים, עולים יותר והירידה עצמה אינה בריאה (אני מכיר אפילו מישהו שנפטרה בעקבות ירידה כזו). בכל מקרה, לפני כל תוסף מזון שאת לוקחת, קחי את הרכיבים שלו, ולכי לרופא שלך לשאול אותו אם את יכולה לקחת אותו. [email protected]

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה