שלוום !

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

27/04/2012 | 21:53 | מאת: נועם

שלום אני בת 11 ואני שוקלת 52.9 ואני בגובה 1.45 הייתי בחוג ספורט לילדים עם עודף משקל ולא עזר לי אני ממש רוצה להרזות אני כבר לא קונה בגדים ברשתות ילדים אלה בנשים צוחקים אליי וזה לא נעים לי מה אני כיולה לעשות אני הפסקתי לאכול לחם ואני לוקחת לארוכת עשר פירכיות עם גבינה וירקות וגם אין לי הרבה מה לאכול כי אני חולת צליאק מה אני כיולה לעשות בבקשה תעזרו לי :)

02/05/2012 | 07:59 | מאת: לאה פינטו

בוקר טוב נועם מתוקה אני בהחלט מתרשמת ומבינה כי מצבך הגופני מציק לך ואת מאד רוצה לשנות ולהרגיש אחרת. גם מאמינה שאת ראויה להרגיש נוח עם גופך. אך כיוון שאת בת 11, הורייך חייבים להיות חלק מהדיאלוג בינינו. שתפי אותם ואפילו הזמיני אותם להיכנס לפורום או לשוחח איתי או עם בלה. ההורים חייבים להיות חלק מהשיחה הזו. מעריכה מאד את פנייתך הכנה שלך לאה פינטו

04/05/2012 | 12:29 | מאת: נועם

שלום ההורים שלי מודעים על מצבי והם עושים כמה שיותר מאמץ אבל אני כבר באותו משל חודשיים ולא קורה לי כלוםנ אני לא אוכלת לחם לביצפר ואני עדיין לא יורדת ואני גם לא אוכלת הרבה כל כך ואני גם לא אוכלת מתוקים וכל זה ... אז מה אי יכולה לעשות אמרתי לאמא שלי על השיחה הזו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה