ממה להתחיל בדייטא?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

27/02/2006 | 21:04 | מאת: מירי גרוס

אני בהליכי גירושלים כל הזמן נתונה ללחץ. והנחמה היחידה שלי היא אוכל. אני אוכלת נהנת ולאחר מכן מייסרת את עצמי על למה אכלתי. אני מאוד רוצה להתחיל דף חדש ולצורך זה אני חייבת לרזות,אני בת 25 ואם לילד. מבקשת לקבל ייעוץ ממה עליי להתחיל ואיך להצליח בכל זאת לרדת במשקל,או לפחות להתחיל וירידה הכי קטנה כדי לתת לעצמי מוטיבציה להמשיך.

28/02/2006 | 08:01 | מאת: בלה אגמון

שלום מירי היקרה. ראשית ברכותי על הדרך החדשה שיצאת אליה. הגם שלא פשוטה ,אני מאמינה שתאפשר לך צורת חיים אחרת. מהרגע שנולדנו אכל מהווה עבורנו נחמה, הרגעה ,ונותן לנו תחושה ולו לשנייה אחת שהכל יהיה בסדר. כשאנחנו בוגרים ונתקלים בקשיים רגשיים אנחנו מחפשים לנו נחמה בתוך סערות שהחיים מזמנים לנו. יש כל מיני נחמות - חלקן טובות מעצימות ועוזרות, וחלקן עוזרות לנו לברוח ולו לרגע מהמציאות הקשה והמפחידה , הבעיה שבמקרים רבים צורות התמודדות אלו מקטינות ומחלישות אותנו. את מתארת מצב בו את גרושה אם לילד ואני מאמינה שלא קל לך. את פונה לאכל כמנחם ומושיע ואחרי זה כועסת על עצמך. צורת התמודדות זו גורמת לך להיות במצב של חולשה והתרחקות מהמקום אליו את שואפת להגיע - איזון פיזי ורגשי. אם תעשי עכשיו דיאטה רגילה את עלולה להגיע למצב פחות טוב ממה שהיית בו לפני דיאטה, כי דיאטה מעצם המהות שלה מכתיבה לך צורת אכילה מוגבלת שלא מתחשבת בזרימה הטבעית של הגוף שלך . אם את רוצה לרזות עליך לשלב בהרזיה תהליכים של מודעות עצמית, העצמה ואימון אישי. כיום יש תוכניות הרזיה כאלה שבצד הנחיה תזונתית נותנתים לך גם כילים של טיפול נפשי והעצמה. אני עובדת בשיטה שמשלבת אימון אישי להרזיה, פסיכותרפיה ומודעות עצמית. אשמח לעזור לך ולכוון אותך. את יכולה להתקשר אלי - 0528303005 בברכה ובהצלחה בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה