שאלה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

27/02/2006 | 20:57 | מאת: מעיין

היי.. כתבתי לך בעבר ואני מקווה שאת זוכרת.. אני בת 27, יש לי הפרעת אכילה ( אנורקסיה ) כ - 15 שנים.. חודש שעבר קיבלתי את המחזור ב - 20/2 והחודש הוא לא הופיע בכלל.. היו לי תקופות של איחורים ופעם אחת הוא לא הופיע חודשיים רצוף פרט לכך כל חודש קיבלתי.. שאלתי היא האם בגלל שהחודש קצר זה ככה מאחר או שבגלל שהגוף שלי כבר לא מסוגל לעמוד בטראומת של הדיאטות שאני עושה.. יש לציין שאני בזמן האחרון במתח נפשי מאוד חזק, בדיכאונות וקשה לי בחיים מכל הבחינות, האם זה גם פוגע במחזור.. תודה.. מעיין

28/02/2006 | 08:02 | מאת: בלה אגמון

היי מעיין. קשה לי לענות על שאלתך. מחזור באופן כללי מושפע מאד ממצבים של מתח רגשי וגם כמובן מתזונה. אין לך דרך לדעת מה קורה עם המחזור שלך. אני מקווה שתבריאי בכל זאת למרות הכל. בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה