דיאטה בזמן הריון

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

06/02/2006 | 23:17 | מאת: רוני

שלום, אני בת 32 . גובהי 1.56 ומשקלי 62. מעולם לא שקלתי כ"כ הרבה. יש לי ילדה בת 3 ועד לפני ההריון שלי איתה - שקלתי 56-55 ק"ג בערך. במהלך ההריון עליתי כ 24 ק"ג !!! ולאחר הלידה הצלחתי לרדת ל 57 ק"ג . אך העליתי אותם מהר מאוד וכאמור משקלי היום הוא 62 ק"ג. כיום, אני בהריון (חודש ראשון) ולא רוצה לעלות שוב כ"כ הרבה. אני רוצה לעלות מעט בכדי שלאחר ההריון אחזור למשקלי הרגיל בקלות (55-56 ק"ג). אני יודעת שלא מומלץ לעשות דיאטת הרזייה בזמן הריון, אבל בכ"ז - מה אוכל לעשות?

07/02/2006 | 09:25 | מאת: בלה אגמון

שלום, ראשית מזל טוב. שינית הכי כדאי לך להיות במעקב אצל דיאטנית. אין צורך במספר רב של פגישות (אחת למספר חודשים) . הדיאטנית תעזור לך גם בבנית תפריט וגם במעקב ובמידה ויווצרו קשיים (כמו עליה מהירה מידי ) תוכל להבין יחד אתך מה קרה ולנווט אותך לדרך נכונה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה