דיאטה להורדת שומנים בדם וכולסטרול

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

20/01/2006 | 22:37 | מאת: גילי

שלום רב! רציתי לשאול לגבי שומנים שמצויינים על תוויות המזון. לדוגמא במוצרי חלב כתוב בטבלה שומן בגרמים יודוע לי שרצוי לצרוך עד 5% שומן, אך במוצרים אחרים כתוב גם שומן רווי מה זה אומר ועד איזה מספר זה בסדר למשל במוצרים שהם לא חלב כגון קרקרים מוצרים מגוונים אחרים. אשמח לשמוע וללמוד מה פשר הטבלאות הללו. תודה רבה גילי

25/01/2006 | 11:25 | מאת: בלה אגמון

שלום גילי , שומן רווי הוא שומן שעבר הרוויה תעשיתית הפך להיות לשומן מוקשה ולכן לא בריא. שומן מסוג זה רצוי לצרוך כמה שפחות . התווית באה ללמד אותך שיש הבדל בין השומנים שומן בלתי רווי יותר בריא מרווי.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה