הרזייה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

18/01/2006 | 11:08 | מאת: מימי

שלום, אני מאד מתוסכלת,אני עושה דיאטה של 1000-1400 קלוריות ביום ואני מעלה במשקלבמקום לרזות,האם יש קשר לכך שהוסת נעלמה לי מזה מס' חודשים(מאז הלידה). איך אצליח לרדת במשקל? נ.ב פעם בשבוע אני מפנקת את עצמי בתוספת של 200 קלוריות.

25/01/2006 | 11:23 | מאת: בלה אגמון

שלום רב, יש מספר אפשרויות - או שגוף שלך שורף מעט מאד קלוריות ,במקרה כזה עליך להגביר את פעילות הגופנית כדי לרדת, או שאת אוכלת יותר ממה שאת מחשבת כ1200 קלוריות בממצוע. במקרה כזה עליך לנהל את האכילה שלך בצורה הרבה יותר מודעת (למשל לרשום מספר ימים בידיוק מה את אוכלת או לשאול אנשים אחרים שגרים אתך למה לדעתם את לא יורדת). יש גם כמובן את האפשרות האחרונה שיתכן שיש בך חלק שלא באמת רוצה שתרדי במשקל והוא פשוט מפריע לך בלי שתהיי מודעת לעצם קיומו בתוכך. במקרה כזה שווה לעבור טיפול שיעזור לך להכיר את החלק הזה יותר טוב ולנהל אתו דיאלוג אסרטיבי.

06/02/2006 | 10:47 | מאת: עדי

בלה שלום, אני בחורה בת 20 גובה 1.64 ושוקלת 57 אני מעוניינת לרדת בסה"כ 4 ק"ג ושירדו בצמצום אחוזי השומן בגופי איזה תפריט את מציעה לי? אני רוצה לעשות זאת בדרך בריאה... תודה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה