מיץ רימונים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

16/01/2006 | 18:19 | מאת: א

שלום רב קראתי שמיץ רימונים מאוד בריא לחולי סכרת אבל האם הוא לא מעלה את רמת הסוכר איפה ניתן לקנות אותו תודה רבה

16/01/2006 | 19:02 | מאת: בלה אגמון

מיץ רימונים טבעי ניתן לעשות לבד בבית או לקנות בדוכני מיץ. יש תרכיזים מהם אפשר לעשות מיץ רימונים, כמו כן יש נקטרים שונים שהבסיס שלהם מיץ רימונים. מיץ מפירות עלול לעלות את הסוכר אם שותים בכמות מוגזמת . כוס מיץ פירות מכילה בדרך כלל 2 עד 4 מנות פרי ולכן עלולה בהחלט לעלות את רמות הסוכר.

25/01/2007 | 02:12 | מאת: שניאור

מיץ רימונים הידוע בסגולותיו הרפואיות הוכח ממחקרים כמונע סיבוכים מחלות לב,לחץ דם גבוה, טרשת עורקים, כולסטרול, סכרת . וכן גידולים סרטניים בפרט לגברים בבלוטה הערמונית, ואצל נשים בסרטן השד.אנמיה,ועוד... קיראו על כך באינטרנט, מכיל חומרים אנטיאוקסדנטים... ניתן להשיג מיץ רימונים טבעי ללא תוספות מים וחומרים, לא מפוסטר, הבקבוק מכיל 1ליטר מגיע קפוא לבית הלקוח, בכדי לשמור על הטריות ויסודות הויטמינים בטל- 050-7873201 לבריאות משלוחים במרכז הארץ "הלב אומר תודה"

25/01/2007 | 02:14 | מאת: שניאור

מיץ רימונים הידוע בסגולותיו הרפואיות הוכח ממחקרים כמונע סיבוכים מחלות לב,לחץ דם גבוה, טרשת עורקים, כולסטרול, סכרת . וכן גידולים סרטניים בפרט לגברים בבלוטה הערמונית, ואצל נשים בסרטן השד.אנמיה,ועוד... קיראו על כך באינטרנט, מכיל חומרים אנטיאוקסדנטים... ניתן להשיג מיץ רימונים טבעי ללא תוספות מים וחומרים, לא מפוסטר, הבקבוק מכיל 1ליטר מגיע קפוא לבית הלקוח, בכדי לשמור על הטריות ויסודות הויטמינים בטל- 050-7873201 לבריאות משלוחים במרכז הארץ "הלב אומר תודה"

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה