תחילתה של הפרעת אכילה?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

15/01/2006 | 12:34 | מאת: מור

שלום לך!!! רציתי לפרט לך מה אכלתי היום כדי לדעת האם זה מספיק או שזה מעט מידי קלוריות לצריכה יומית מכיוון שאני חוששת שאני מפתחת הפרעת אכילה (אנורקסיה) מזה זמן מה שכוללת חישוב קלורי אובססיבי ודיאטת כאסח... רציתי לדעת האם אני בדרך הנכונה לצאת מזה או שמא אני רק נכנסת לבוץ עמוק יותר ויותר... תפריט יומי: בוקר מאוחר: 2 פרוסות לחם טופו (לחם מחיטה מלאה בשילוב טופו) מרוח בגבינה חצי אחוז שומן ועגבניה. ביניים: גלידה דלת קלוריות- כ 40 קלוריות ולפעמים 2. צהריים: סלט ירקות עם חצי כפית שמן+ 2 קערות גדולות של מרק (3-4 כפות של אבקת מרק עוף)- בימי שבת/ 2 פרוסות לחם טופו עם חזה עוף בגריל וחרדל מרוח+ 3 מלפפונים. ביניים: תפוח עץ ירוק גדול או 2 קטנים+ מעדן דיאט 0 אחוז שומן. ערב: לרוב אני אוכלת 3 מעדני 0 אחוז ולעיתים 2 פרוסות לחם טופו עם גבינה חצי אחוז שומן+ 3-4 מלפפונים+ עגבניה.

16/01/2006 | 19:07 | מאת: בלה אגמון

שלום מור. אני לא אוהבת להביע דעה דרך הפורום. התפריט נראה סביר אולם בהחלט לא מאוזן וחסרים בו רכיבי תזונה רבים. הוא נראה נוקשה ודיאטטתי מידי . חסרים לי פרטים רבים כדי להביע דעה. אם את חוששת שיש לך הפרעת אכילה עליך לקבל יעוץ אישי.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה