קלוריות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/01/2006 | 08:02 | מאת: 21

הי כמה קלוריות אשה-נערה בת 21 צריכה לצרוך... בהתחשב בעובדה שכל בקר אני עושה הליכה מהירה של שעה+ מוסיפה 5 דקות לכל חלק:פלג גוף עליון תחתון ומרכז.... ומתיחות.... על מה חשוב להתעכב בכל הנוגע לפחמימות חלבונים שומנים וויטמינים.....כמה מכל סוג??? ו....מה כדאי לאכול לפני ואחרי אימון (אם בכלל).... והכל כמובן במטרה לסגל אורח חיים בריא לרזות ולא לפגוע בעצמי.... תודה.

08/01/2006 | 08:09 | מאת: בלה אגמון

שלום לך. ראשית כל הכבוד על דאגה לבריאותך. אני לא נוהגת לתת מידע מסוג זה בלי לפגוש את המטופל כי זה לא מקצועי. אני באופן אישי גם ממש נגד ספירת קלוריות ודוגלת בגישה שונה לתזונה. את יכולה לנסות בפורומים של תזונת ספורט.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה