הצילו אני כבר מיואשת

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

02/06/2005 | 13:39 | מאת: מיואשת עד כאב

שלום רב אני בת 40 ובמשך כל חיי עברתי את כל הדיאטות שבעולם, אמנם לא השקעתי בכך כסף כי מעולם לא היה לי אבל ניסיתי על עצמי את כל הדיאטות שרק ניתן להעלות על הדעת, כולל הרעבה עצמית. הדיאטה האחרונה הייתה של חרמון מן וירדתי איתה 12 ק"ג אך שנתיים אחרי אני שוב עם 7 ק"ג מיותרים. אין לי רצון להיכנס שוב להרעבה עצמית, נמאס לי מכל הדיאטות אני רוצה ללמוד לאכול נכון. אני אכלנית כפייתית ורק כעת אני מתחילה להודות בכך. אני מסוגלת לאכול בלי הפסקה עד כדי הקאה. מידי יום אני מצהירה בפני עצמי שזהו מהיום דיאטה ומהיום אתחיל לצעודד אך בפועל כלום לא קורה ואני ממש מיואשת מכך. אנא עיזרו לי אך בבקשה אל תציעו לי דיאטות בתשלום כי אין לי איך לשלם עליהן. אשמח להיעזר בכם אתם המוצא האחרון. תודה מראש מיואשת

02/06/2005 | 20:30 | מאת: בלה אגמון

שלום רב לך. ראשית צר לי לשמוע על מצבך שנראה בהחלט לא פשוט. הייתי מאד שמחה לעזור לך שיטת הטיפול שלי מתאמה מאד לאנשים כמוך. אם את לא רוצה לשלם עבור טיפול אז אוכל להציע לך להצטרף לקבוצה של אכלנים אנונימיים. הן מיועדות לאנשים עם אכילה כפתיתית ולא עולות כסף. אנשים רבים מאד נעזרו בהן וירדו הרבה. הן לא מתאימות לכל אחד אבל שווה לנסות .

23/08/2009 | 22:47 | מאת: אילנית ברנע

קודם כל אל ייאוש, זה לא בריא ואפילו מפחיד קצת שמתייאשים. כשתרצי עזרה מכל הלב, אשמח לעזור לך. באהבה. אילנית ברנע. 054-8342858

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה