שמירה על המשקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/12/2005 | 12:07 | מאת: יסמין

שלום לכולכם: הבעיה שלי שאני לא יודעת לשמור על משקל יציב. המשקל שלי הוא כמעט 60 ואני ממשיכה לאכול הרבה ואני מתכוונת לזה שאני אומרת הרבה.האוכל שאני אוכלת מספיק לכמה אנשים איתי.בבקשה תעזרו לי.!!!!!!!!!!!

15/12/2005 | 14:51 | מאת: בלה אגמון

יסמין היקרה. רק את יכולה לעזור לעצמך על ידי תהליך של מודעות עצמית. עליך לשאול את עצמך שאלות כמו מתי אני אוכלת מתוך רעב פיזי ומתי מתוך רעב נפשי, מה אני עושה כדי לא לאכל מתוך רעב נפשי, איזה אכל אני בוחרת כשאני רעבה פיזית. אם את אוכלת המון את עלולה לעלות במשקל וזה כשלעצמו יכניס אותך למעגל לא נח של דיאטות.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה