צריכה עצוב להרזייה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

27/05/2005 | 09:07 | מאת: נואשת

שלום... אני בת 13 ואני מנסה להרשות, אבל כל הזמן יש לפני פיתויים שגורמים לי להישבר, הצלחתי יומיים וחצי לא לאכול ממתקים אבל אחר כך נשברתי...ניסיתי את שיטת שומרתי משקל, אבל כל הזמן אכלתי יותר ממה שאני צריכה, כשאני רעבה, אני אוכלת, אבל לא עוזרת מתי שאני שבעה. יש לי משקל עודף מאוד גבוהה...הגובה שלי הוא 1.64 ואני שוקלת 82... תוכלי ליעץ לי משהו? מחכה לתשובה, נואשת...ותודה מראש...

29/05/2005 | 08:25 | מאת: בלה אגמון

שלום לך בת 13 היקרה. העצה שאוכל לתת לך הוא שעליך להכנס לתהליך רציני של איזון הרגלי אכילה ופעילות גופנית כמו גם טיפול בתחומים רגשיים של דימוי גוף, התמודדות עם קשיים דרך אוכל ושינוי הרגלי חשיבה ואכילה. תהליך זה לא תוכלי לעשות לבד כי את עדיין ילדה. כל המשפחה צריכה להשתתף כדי לעזור לך. הייתי מאד שמחה לדבר עם אמא שלך כי היא חשובה מאד לתהליך. אם אמך מוכנה לעזור לך אני חושבת שיש הרבה מה לעשות. דיאטה לא תעזור לך היא רק תגרום לך להיות יותר שמנה ויותר ויותר מיואשת. בהצלחה בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה