בולמוס והקאות בסופ"ש

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

04/12/2005 | 11:37 | מאת: דין דין

בלה הייתי רוצה בעצתך..היתי חולה זה 10 שנים בבולמיה, אומנם נרפאתי כמעט ואני עדיין מבינה שזהו תהליך..אך הייתי רוצה עזרה לפתור את בעיית סופי השבוע..למה זה קורה לי רק אז!!

04/12/2005 | 20:24 | מאת: בלה אגמון

שלום לך, בסופי שבוע יש לנו חריגה מהשיגרה שלנו חריגה זו גורמת לקשיים , אם היית רגילה להתמודד עם קשיים בעזרת אוכל זה הדבר שאת פונה אליו באופן אוטמתי. עליך לנסות להבין איזה צרכים מבקשים ממך תשומת לב בסוף השבוע. האם זה צורך בחברה, האם זה שיעמום, אולי מתח, אולי כעס ,אולי חרדה אולי דיכאון. כל אחד מהצרכים האלה צריך לקבל את תשומת לבך ולא אוכל. זה לא פשוט אבל אפשרי. אני שמחה שהבראת מבולמיה זה מראה שיש לך המון כח . תמשיכי להתמודד גם זה יפתר בסופו של דבר.

05/12/2005 | 08:20 | מאת: דינדין

בלה תודה את נפלאה..אני מודעת לכך שבסופ"ש אני בלחץ שאני מכניסה את עצמי נראה לי "מדומה" כי פעם הייתי מספיקה לעשות הכל והיה נותר לי זמן רב כשהייתי נשואה ולא הייתי מקיאה בכלל והיום אני בלחץ מדומה כאילו מישהו רודף אחריי עד כדי כך שקשה לי לנשום ואני רועדת..מלבד יום ה' שזה מתחיל ולפעמים נמשך לשבת לא תמיד אני לא מקיאה בכלל מרגישה את הבריאות..האם יש לך כלים שיכולים לעזור לי? לגבי לחץ וכו? אודה על תשובתך... תודה ויום נפלא

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה