איך לרדת במשקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

25/05/2005 | 00:14 | מאת: ליבלובית

שלום אני בת 41 ושוקלת 58 קילו גובה מטר 70 אני עושה הליכה כל יום 10 קילומטר ושומרת לא לאכול בצקים או ממתקים יש לי מעט כרס שאני מנסה להוריד על ידי תרגילים אל לא רואה תוצאות אנא .......עיזרו לי אני לא יודעתת מה לעשות נעשיתי אובססיבית לגבי הכרס שלי

29/05/2005 | 08:28 | מאת: בלה אגמון

שלום לך, לגילך ולגובה שלך את כמעט בתת משקל (בגבול התחתון של הנורמה) זה אומר שאת מאד רזה. זה שאת לא מרגישה כך ורוצה לרדת עוד מראה על קושי סביב נושא של דימוי גוף ומערכת יחסים שלך עם גופך, עצמך ואולי השינויים המתבקשים שעוברים עליך עם הגיל. זה התחום עליו יש לתת את הדעת. בהצלחה בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה