שלום אני צריכה קצת עזרה ואני יודעת שהשם נישמע קצת

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

27/01/2008 | 17:35 | מאת: פיצהה טובה

שלום לכם אני כבר הרבה זמן מנסה להדיג עבודה ולא מצליחה בגלל המראה שלי כניראה כי אני שנה אני שוקלת 98 ק"ל ואני מאוד שמנה הלכתי לדיאטית וזה לא כול כך עוזר כי אני מאוד מיתפתע העם תוכלי לעזור לי לאכול נכון ואיךך עושים דייאטה ?בלה! לאה ! עזרו לי אני מאוד מבקשת

28/01/2008 | 08:26 | מאת: לאה פינטו

בוקר טוב לך מעניין שבחרת לקרוא לעצמך כך. האם זה בגלל נושא הפורום? האם בגלל ההזדהות הגדולה שלך עם מזון? או כי את רוצה להצהיר על משהו? ואולי הכל ביחד. בכל מקרה, מעניין. יקירתי, אני לא אלמד אותך איך לעשות דיאטה מסיבה מאוד פשוטה, הגעת לפורום הרזייה ללא דיאטה. אינני מאמינה שדיאטה תפתור לך לא את בעיית ההשמנה ולא את הקושי התעסוקתי. למעשה, להלך הרוח הדיאטטי יש תרומה לא מבוטלת ואף משמעותית למציאות הנוכחית שלך עם גופך. אז איתך הסליחה, אני לא נרתמת להחמרת הבעיה. אם את רוצה לפתור את בעיית ההשמנה שלך געי במקור שלה. והמקור שלה הן האמונות שלך לגבי עצמך, האמונות שלך לגבי האוכל (וחוזר לכינוי שבחרת), אמונות שלך לגבי הגוף שלך. ממליצה לך בחום על תהליך שינוי מבפנים. עושה גם רושם שיש לך רווח סמוי ומאוד גדול בהשמנה שלך. שהרי אם לא היתה ההשמנה, על מי היית יכולה להטיל את האחריות לקושי שלך במציאת עבודה? את לא הראשונה שמתקשה להשיג עבודה. והמתקשים להשיג עבודה אינם בהכרח אנשים שמנים. אחרת, היינו רואים תופעה מאוד בולטת בלשכות התעסוקה, ערב רב של אנשים שמנים. האם זו התמונה? ממש לא. מלבד הרווח האפשרי הזה, יש גם פחד. פחד שנובע מהמחשבה שכדי להיות רזה עלייך לעשות ויתורים כואבים, מאמץ על לעמוד בפיתויים. אני רוצה לעודד אותך ולהפיח בך תקוות אמת - לא צריך לסבול כדי לרזות. ישנה דרך אחרת ואפילו מהנה וממליצה לך לקרוא את השרשור שהתחילה הילה (מתחתייך). יקירה, בלי להכיר אותך, יודעת שגם את יכולה, אם רק לא תוותרי על חלומך לחיות בנוחות עם עצמך. ואת יכולה להתחיל בכך שתפסיקי לראות את עצמך ולהציג את עצמך כגוש בצק (פיצה), ותתחילי לראות את עצמך כאדם שיש לו חלומות, רצונות, יכולות ומשאבים. את הכינוי שבחרת לפוסט שלך את כנראה לוקחת גם לראיונות עבודה ושוכחת שאת הרבה מעבר לזה. אני בטוחה שאת הרבה מעבר לזה. מקווה שהארתי ועוררתי. וחלילה לא פגעתי. באיכפתיות רבה שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה