צריכה עזרה...(סוף סוף השלמתי עם זה)

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

06/01/2008 | 21:17 | מאת: מלי

שלום ללאה ולכולם אני אתחיל בזה שאני קוראת את התגובות וכולי קנאה בחלק מהם . אני בת 27 נשואה באושר ואמא לילדה בת 3 ,גובה 175 ס"מ ,משקל 74 ק"ג אני חיה בתסכול מתמיד בגלל המשקל שלי ומתחילה לפחד שמה אעביר את זה לילדתי היקרה.אני חייבת לציין שכולם אומרים שאני ממש לא שמנה איך מתחילים להיכנס למסלול הנכון ? לאה נא עזרתך .

07/01/2008 | 07:12 | מאת: לאה פינטו

בוקר טוב מלי ברכותיי מלי, כבר התחלת. עצם קריאתך והתערותך בגישת הפורום היא סוג של התחלה שאיננה זניחה ואף חשובה. אם קראת אותי כותבת ששינוי מתחיל מבפנים, ששינוי מתחיל בצורת החשיבה, אז זוהי ההתחלה - זריעת רעיון. כשהרעיון מנוגד למה שהכרנו והאמנו עד כה הוא מעורר לא מעט ספקות והמון התחבטויות ואפילו חששות ופחדים. הבחירה שלך להמשיך ולנסות, להמשיך ולמקד את תודעתך ברעיון עושה משהו לרישות הנוירולוגי בעולם החשיבה שלך. ההשלמה היא חלק מהתהליך שאת חווה כרגע. אל לך לקנא באלה שמצליחים, נסי לראות בהצלחתם של אחרים כלי על מנת להתמלא אופטימיות ושמחה. לו רק בשל העובדה שזה אפשרי, שזה מייצר תוצאות ראויות. גם את יכולה להצליח. המצליחנים של הפורום עשו דרך וחלקם עשו אותה עוד טרם נחשפו לפורום עצמו כך שזרעי הגישה נחתו על קרקע פוריה שלעיתים עובדה במשך זמן לא מבוטל. הדרך הזו זמינה גם לך, כל שעלייך לעשות הוא להשלים גם עם זה ולהחליט לעשות את הדרך, לעבד כראוי את האדמה. הליווי המקצועי יוצר תהליך מובנה ומקצר את הדרך בכך שהוא מאפשר מיקוד ומינוף. מסגרת הליווי יוצרת גם סוג של מחוייבות שלא תמיד קיימת בינינו לבין עצמנו. יקירה, ממליצה לך לבחון את האפשרות הזו עבורך. תוכלי לפנות אלי או אל בלה או לכל מלווה מקצועי אחר שתראי בו נכון לך. זה בהחלט יאפשר לך להיכנס למסלול הנכון. חייבת לציין שאני רואה בסביבתך המשפחתית כפי שמתוארת בקצרה בפוסט שלך, נקודת חוזק חשובה. לא הייתי רוצה לחוות אותך מתנהלת ממקום של פחד אלא ממקום של עוצמה וגאוה. מאחלת לך יום חמים ונעים ובעיקר אופטימי ועתיר השראה מקווה שעזרתי. שלך לאה פינטו

07/01/2008 | 08:15 | מאת: מלי

היי לאה , בוקר טוב איך ניתן ליצור איתך קשר? אני גרה באזור המרכז . תודה מראש

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה