אוכל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

25/12/2007 | 20:57 | מאת: ריקי

אני לא מפסיקה לחשוב על אוכל עד השעה 300 שאני מגיעה הביתה אני מצליחה לשמור ומרגע זה המחשבות על אוכל לא מרפות ואני רעבה כל הזמן מנסה לשמור אבל זוהי ממש מלחמה אני לא מצליחה לעשות כלום בבית בגלל זה זה ברור שזה לא רעב פיזי אבל בכל זאת האם ארוחת צהריים עם מרכיבים מסויימים יכולה לעזור? או כל דבר אחר. או כל רעיון אחרץ תודה לכן על הפורום הנפלא

25/12/2007 | 21:26 | מאת: לאה פינטו

ריקי יקרה, ערב טוב. אני קוראת את הפוסט שלך וחווה אי נוחות גדולה מאוד. את חיה בחסך, את חיה בהגבלה ואינך יכולה להתפלא שאת כמהה לדבר בסיסי כמו אוכל. חסך יוצר תשוקת יתר, חסך יוצר אובססיה. זו ממש לא הדרך לרזות, זו דיאטה. ודיאטות בסופו של דבר משמינות. בתהליך בריא ונכון של הרזייה ללא דיאטה, נגמרת ההתכחשות לצרכינו ומסתיימת המלחמה הבלתי נסבלת בגופנו וברגשותנו. עושה רושם שאת מאוד מבולבלת ומנסה להסתער במעלה ההר. רק מלקרוא את מה שכתבת, אני מרגישה מותשת. אני רק יכולה לתאר לעצמי מה את, עצמך חווה. תהליך הרזייה צריך להיות מעצים, מהנה ונינוח. בשתי שורות כתבת דבר והיפוכו : "אני רעבה כל הזמן" "ברור שזה לא רעב פיזי" אז למה הכוונה באמת? אינני יודעת אם זו פעם ראשונה שלך בפורום ולא ברור לי מה את בדיוק עושה. אם תרצי לשתף יותר, אולי אוכל לכוון. כי מה שבטוח הוא שהכיוון לא טוב לך. מחכה לתגובתך שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה