גוש שומן

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

06/12/2007 | 23:57 | מאת: d

שלום לכם יש לי גזרה יפה - מותן דק וכל זה. אבל מקדימה, על הבטן, איפה שהתבור ובעקר מתחתיו, יש גי פשוט גוש שומן, שהופך אותי לאישה בהריון! אני לא יכולה ללבוש גזרה נמוכה וחולצות צמודות כי אני מתביישת, וכל הזמן שואלים אותי אם אני בהריון!!! ואני ממש לא... אני לא יודעת איך להפטר מזה! כפיפות בטן לא ממש עוזרות, ואני עושה קבוע, אני משתדלת לא לאכול שטויות ובכלל לא מבינה איך זה גדל לי...אני גם לא שותה בירות לגמרי. תגידו בבקשה מה זה ואיך לרדת מהדבר הזה??? תודה

07/12/2007 | 00:25 | מאת: בלה אגמון

אין לי מושג.

07/12/2007 | 01:26 | מאת: שלומית גלעד

לכי לעשות בדיקה אצל רופאת נשים,ואם זו לא בעייה נשית ,תפני לרופא המשפחה.

07/12/2007 | 06:52 | מאת: לאה פינטו

זו שאלה חוזרת שלך. אם אני טועה אז איתך הסליחה ואם לא, אני מציעה לך לחזור לשאלתך המקורית ולנסות לענות על השאלות שהפניתי אלייך. בכל מקרה, אני מתייחסת לפוסט מ"דנה" תחת הנושא "כרס". שבת שלום לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה