ממש מוזר

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

30/11/2007 | 16:45 | מאת: ריהאן

אני בת 21 170 ס"מ לפני שהתחלתי את הדיאטה שלי הייתי במשקל של 70 ואחרי שבוע ירדתי ל 68.3 קילו במטרה להגיע ל 60 קילו. בשבוע השני אין שינוי הייתכן ???? אני משתגעת אני הולכת 4 פעמים לחדר כושר ועושה או שעה וחצי או שעתיים ואוכלת מסודר ובריא אני יודעת שזה תהליך קשה אבל אני לא רגילה לעשות ספורט אז כשאני עושה כ"כ הרבה ספורט אז חייבת להיות תוצאה לא ?? אני לא עושה דיאטה ממש אני פשוט שומרת ומנסה לתת לעצמי גוף בריא יותר וחזק יותר אך יש לי גם רצון שאהיה רזה יותר כי בזה אהיה יותר נוח עם עצמי אבל אני לא מצליחה להבין איך ייתכן שאין שינוי ?

30/11/2007 | 21:41 | מאת: אור

יש לך תוכנית אימונים? מה את עושה בחדר כושר? תפסיקי להשקל כל יומיים תשקלי פעם פעמיים בחודש. אם את אוכלת נכון ומתאמנת נכון אז לאט לאט הגוף שלך יתחיל לעצב את עצמו. מה גם שיכול להיות שלא רזית אבל ירדת באחוזי שומן בגוף. יש כמה היבטים בתזונה שעושים כושר.

01/12/2007 | 06:08 | מאת: לאה פינטו

בוקר טוב ריהאן ברצוני לציין בפנייך כי את מפנה שאלות דיאטטיות לפורום הרזייה ללא דיאטה. זה לא המקום המתאים לדיאלוגים מסוג זה. ישנם די פורומים שרואים בגישה בה את נוקטת דרך להרזייה. אנחנו, לא. אני מציעה לך לגלוש בין דפי הפורום השונים ולהתרשם מהפורום והגישה שהוא מייצג. בהצלחה שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה