מתוקים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

27/11/2007 | 08:53 | מאת: נירית

שלום רב, לאחר קריאה ממושכת של הודעות בפורום, החלטתי שהשיטה אכן מתאימה לי ושאני רוצה לנסות אותה. בנתיים הכל עובד מצויין מלבד דבר אחד.. אני נמצאת מחוץ לבית עד שעות מאוחרות וכאשר אני מגיעה הביתה אני נתקפת במין חשק למתוק ואוכלת כל דבר: שוקולד עוגיות עוגות מה שיש... אני לא רעבה או רוצה לאכול משו אחר שהוא איננו מתוק. באמת שחוץ מזה אני מרגישה שהשטה אכן מתאימה לי, בבקשה ממכן עזרו לי עם בעיית המתוקים שלי.. תודה מראש, נירית

27/11/2007 | 14:34 | מאת: לאה פינטו

היי נירית. אין בעיה אמיתית, יש בעיה שאת יצרת בתודעתך. איך אני יודעת? את מגדירה את הסיטואציה ככרונית. כל "בעיה" שאנו שמים עליה את זכוכית המגדלת שלנו....מן הסתם, תגדל ותהפוך לאישו. לך יש את הכח להגדיל ולהעצים, ולך יש את הכח להקטין ולצמצם. את מרגישה דחף למתוק...ספקי אותו בהנאה, ונגמר. לא לעשות ענין מכלום. כשבא לך משהו מתוק, ואת מתענגת על המתיקות, די מהר זה יהפוך למתוק מדי. כשאת בוחרת לאכול ומתרכזת בכעס שלך כלפי עצמך, בשיפוטיות חסרת גבולות, אינך חווה את הטעם שבשמו את צורכת את הדבר, אינך ממצה את הענין. חשבי על זה ובהצלחה נירית שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה