מה עושים שדיאטה לא עוזרת

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/05/2005 | 00:42 | מאת: גילי

בלה שלום, אני למודת דיאטות ניסיתי כל מה שאפשר. כל דיאטה שיש בשוק ומספר פעמים . אני לא מצליחה לשמור על ההשג אחרי הירידה . מה עושים?????????

08/05/2005 | 00:44 | מאת: בלה אגמון

גילי היקרה שלום רב, דיאטות לא עוזרות לרזות . הן משמינות וגורמות להפרעות אכילה. כדי לרזות לתמיד צריך שילוב של הבנה לעומק לסיבות שהביאו אותך לעודף משקל יחד עם תוכנית אימונים לשינוי התנהגות והרגלי אכילה. רק שילוב בין שתי גישות אלו יעזור לך להגיע לאיזון. את מוזמנת לבקר באתר שלי יש שם הסבר על הרזיה נכונה . בהצלחה.

15/11/2006 | 22:01 | מאת: גבי

תוכנית הפחתה במשקל : הפחתה בטוחה של 3 - 5 ק"ג בחודש בדרך בטוחה , טבעית ובריאה המאפשרת להמשיך לאכול מה שאוהבים 100% טבעי - באישור משרד הבריאות בריא - עשיר במינרלים וויטמינים לווי ותמיכה אישית שמירה על התוצאות לצמיתות אין צורך לצאת מהבית - סדנאות באינטרנט טבעי להרגיש בריא כל שצריך לעשות הוא : להירשם באתר ולקבל זימון לסדנה צרו קשר לקבלת פרטים ולזימון חינם לסדנה באינטרנט גבי www.nrglife.com/16181903

15/11/2006 | 22:02 | מאת: גבי

תוכנית הפחתה במשקל : הפחתה בטוחה של 3 - 5 ק"ג בחודש בדרך בטוחה , טבעית ובריאה המאפשרת להמשיך לאכול מה שאוהבים 100% טבעי - באישור משרד הבריאות בריא - עשיר במינרלים וויטמינים לווי ותמיכה אישית שמירה על התוצאות לצמיתות אין צורך לצאת מהבית - סדנאות באינטרנט טבעי להרגיש בריא כל שצריך לעשות הוא : להירשם באתר ולקבל זימון לסדנה צרו קשר לקבלת פרטים ולזימון חינם לסדנה באינטרנט גבי www.nrglife.com/16181903

12/05/2005 | 21:07 | מאת: בלה אגמון

גילי בידיוק למצב הזה יש את שיטת ההרזיה ללא דיאטה. זו שיטה שונה מאד מדיאטות רגילות ומאפשרת ללמוד לעומק את הבעיה הייחודית שלך ולתת פתרון מתאים לך.

21/05/2007 | 10:02 | מאת: ליאת

שלום, אני מנסה לרדת במשקל אחרי שהעליתי כ-10 ק"ג ב-10 חודשים, סתם מנחת, חוסר פעילות גופנית ואכילת יתר.... התחלתי לפני כשבועיים וחצי דיאטת כרוב בעיקר כדי לקבל מוטיבציה ולשנות את הראש.. הורדתי בשבוע 1.6 ק"ג שזה מעט לדיאטת כרוב... אבל הרגשתי שאני נכנסת לראש של שמירה, במקביל חזרתי להתעמל כ-5 פעמים בשבוע, בעיקר עיצוב וכושר.. (שיעורי עיצוב וחיטוב).. והמשכתי בדיאטה של שומרי משקל... ארוחות מבוקרות.. אני אוכלת מאוד בריא ומקפידה על 3 ארוחות ביום עם 2 ארוחות ביניים.. ובדיאטה של שומרי משקל שומרת על כ-18-20 נקודות.. השבוע עליתי קילו.... וזה מה שממש מבאס אותי.. ימים של שמירה וספורט ואני עולה... מה את אומרת?

14/06/2005 | 02:56 | מאת: sandra

אני בכלל לא אכלנית ולא יורדת במשקל אני משתגעת מזה שבאמת אני שומרת אבל לא יורדת..

20/06/2005 | 12:43 | מאת: קרן

בלה שלום! אני בת 25 גובה 164 שוקלת 73 כרגע. אני מתעמלת מזה שנים רבות באורבי ועושה ספינינג 4 פעמים בשבוע כחלק בילתי נפרד מחיי. אוכלת אוכל בריא שהיה כולל לחם קל דגנים למיניהם דיבריי חלב פירות יבשים ירקות ועוד אך למרות כל זה עם האנרגיה הרבה שאני מוציא ביום אני לא מצליחה להגיע ל משקל 65 שבמשקל זה אני נראת מעולה(למרות שאצל אחרים משקל זה יכול להיות עודף שומן). גופי דורש מתוק בצורה בלתי רגילה, יש לציין שאני סטודנטית לרפואה סינית ואני סובלת מחולשה בטחול שמקורו הוא המתוק. השתמשתי בהרפלייף מזה חודשיים וחצי ירדתי 10סמ' היקף בטן ו 9 עקף ירך אך ללא ירידה חדה על המשקל,מזה שבוע הורדתי דבריי חלב שגרמו לי לנפיחות בבטן, הורדתי לחם ועברתי לפירות יבשים במקום מתוק מידי צוהרים אני אוכלת פחממות מורכבות עם אחוז גליקימי נמוך כמו תבשילי דוחן קינואה,אורז מלא , בתוספת טחינה גולמית יום יום ואכן משביעה וטוב לרגישות שלי בקיבה האים הורדת דיבריי החלב , אכילת הפחממות המורכבות מידי יום בשילוב טחינה ואכילת פירות יבשים תעזור לי לירידה במשקל? האם יש צורך להוסיף משהו נוסף למרכיבי המזון שלי? בבקשה עיזרי לי אני בהחלט מעוניינת לשנות סופית את הדחף למתוק.נ.ב הורדתי קפה כבר 3 חודש אחרי 5 כוסות ביום ועברתי לעד 3 ליטר מים או תה צמחים ביום.

05/07/2005 | 09:18 | מאת: קרן

בלה שלום! בעקבות מכתבי הקודם עליו לא קיבלתי התייחסות! אני בת 25 גובה 164 שוקלת 73 כרגע. אני מתעמלת מזה שנים רבות באורבי ועושה ספינינג 4 פעמים בשבוע כחלק בילתי נפרד מחיי. אוכלת אוכל בריא שהיה כולל לחם קל דגנים למיניהם דיבריי חלב פירות יבשים ירקות ועוד אך למרות כל זה עם האנרגיה הרבה שאני מוציא ביום אני לא מצליחה להגיע ל משקל 65 שבמשקל זה אני נראת מעולה(למרות שאצל אחרים משקל זה יכול להיות עודף שומן). גופי דורש מתוק בצורה בלתי רגילה, יש לציין שאני סטודנטית לרפואה סינית ואני סובלת מחולשה בטחול שמקורו הוא המתוק. השתמשתי בהרפלייף מזה חודשיים וחצי ירדתי 10סמ' היקף בטן ו 9 עקף ירך אך ללא ירידה חדה על המשקל,מזה שבוע הורדתי דבריי חלב שגרמו לי לנפיחות בבטן, הורדתי לחם ועברתי לפירות יבשים במקום מתוק מידי צוהרים אני אוכלת פחממות מורכבות עם אחוז גליקימי נמוך כמו תבשילי דוחן קינואה,אורז מלא , בתוספת טחינה גולמית יום יום ואכן משביעה וטוב לרגישות שלי בקיבה האים הורדת דיבריי החלב , אכילת הפחממות המורכבות מידי יום בשילוב טחינה ואכילת פירות יבשים תעזור לי לירידה במשקל? האם יש צורך להוסיף משהו נוסף למרכיבי המזון שלי? בבקשה עיזרי לי אני בהחלט מעוניינת לשנות סופית את הדחף למתוק.נ.ב הורדתי קפה כבר 3 חודש אחרי 5 כוסות ביום ועברתי לעד 3 ליטר מים או תה צמחים ביום.

20/06/2005 | 12:44 | מאת: קרן

בלה שלום! אני בת 25 גובה 164 שוקלת 73 כרגע. אני מתעמלת מזה שנים רבות באורבי ועושה ספינינג 4 פעמים בשבוע כחלק בילתי נפרד מחיי. אוכלת אוכל בריא שהיה כולל לחם קל דגנים למיניהם דיבריי חלב פירות יבשים ירקות ועוד אך למרות כל זה עם האנרגיה הרבה שאני מוציא ביום אני לא מצליחה להגיע ל משקל 65 שבמשקל זה אני נראת מעולה(למרות שאצל אחרים משקל זה יכול להיות עודף שומן). גופי דורש מתוק בצורה בלתי רגילה, יש לציין שאני סטודנטית לרפואה סינית ואני סובלת מחולשה בטחול שמקורו הוא המתוק. השתמשתי בהרפלייף מזה חודשיים וחצי ירדתי 10סמ' היקף בטן ו 9 עקף ירך אך ללא ירידה חדה על המשקל,מזה שבוע הורדתי דבריי חלב שגרמו לי לנפיחות בבטן, הורדתי לחם ועברתי לפירות יבשים במקום מתוק מידי צוהרים אני אוכלת פחממות מורכבות עם אחוז גליקימי נמוך כמו תבשילי דוחן קינואה,אורז מלא , בתוספת טחינה גולמית יום יום ואכן משביעה וטוב לרגישות שלי בקיבה האים הורדת דיבריי החלב , אכילת הפחממות המורכבות מידי יום בשילוב טחינה ואכילת פירות יבשים תעזור לי לירידה במשקל? האם יש צורך להוסיף משהו נוסף למרכיבי המזון שלי? בבקשה עיזרי לי אני בהחלט מעוניינת לשנות סופית את הדחף למתוק.נ.ב הורדתי קפה כבר 3 חודש אחרי 5 כוסות ביום ועברתי לעד 3 ליטר מים או תה צמחים ביום.

30/06/2005 | 12:10 | מאת: אתי קובני

אני נסיתי לעשות דיאט ולא הצלחתי גם קניתי כדוריםשעלו לי 300 שקל ולא עזר מה עושים שזה לא מצליח לי

18/08/2005 | 22:46 | מאת: xxx

אני מאד רוצה לרזות אבל אף פעם לא החזקתי מעמד בדיאטה יותר מחודש וחצי........ואף פעם הדיאטה לא ממש עזרה. אני בת 15 שוקלת 60 וגובה 1.65. אני אוהבת לאכול ולא ממש מצליחה להפסיק.....כשאני בדיאטה אני חושבת רק על אוכל. אני לא טובה בספורט וממש לא נהנית מזה... אני לא חושבת שאני באמת רעבה, אלא סתם אוכלת כל הזמן... מה לעשות כדי לרזות? האם מומלץ להשתמש בתה טיבטי/ כדורים להרזיה? אשמח לקבל תשובה שבאמת תעזור לי לרזות..כי נמאס לי כבר להרגיש שמנה.

30/06/2005 | 14:32 | מאת: סיגל שחמון

אוכלים פחות לחם ושותים הרבה מים

30/06/2005 | 14:33 | מאת: סיגל שחמון

אוכלים פחות לחם ושותים הרבה מים

14/11/2005 | 10:37 | מאת: מזל

אני בת 41 גובההי 164 שוקלת 70 קילו עובדת במשרד הייתי מנוייה לסטדיו C לאחר שהפסקתי עם שעורי ההתעמלות בסטדיו לצערי עלייתי במשקל ואני לא מצליחה לחזור למשקלי הקודם 65 קילו למרות דיטאות חוזרות ונשנות לא הצלחת לרזות הייתי מרזה קילו או שניים וחוזרת למשקל של 70 -71 קילו אני מיואשת וקשה לי עם מישקלי ניסתי לבצע דיאטה של מרזי מורית אבל התפריט מאד קשה ולא התמדתי לא בגלל שהייתי רעבה מאחר ואני עובדת במשרד וזה קשה אודה באם אקבל תשובה ועזרה באכילה נכונה ובריאה כמובן.

23/07/2005 | 14:52 | מאת: טרסה לויט

אני מנסה להוריד 5-6 ק" בדרך ה"מקובלת", ז"א, הרבה ירקות, 3 פרות ליום, 4 פרוסות לחם קל ליום או 4 פריכיות אורז, מעט בשר עוף בגריל או דג בגריל והמנעות מוחלטת מכל דבר מטוגן או ממותק...כמובן: לא עוגות, גלידות, פיצוחים ושאר דברים משמינים.......כול מה שהצלחתי זה להוריד 11/2 ושם נתקעתי. מה דעתך בנושא?מה את ממליצה? תודה מראש! Teresa

16/11/2005 | 19:32 | מאת: מונא

16/11/2005 | 19:36 | מאת: מונא

עשיתי וניסיתי כל הדיאטות ולא עזר לי כלום ואני צריכה תשובה תודה....

16/11/2005 | 19:37 | מאת: מונא

עשיתי וניסיתי כל הדיאטות ולא עזר לי כלום ואני צריכה תשובה תודה....

16/08/2006 | 19:03 | מאת: מורל

איך אפשר להוריד 10 קילו מהר .

17/10/2007 | 21:19 | מאת: שירי

שלום, שמי שירי ואני רוצה לרדת במשקל. שאלתי היא איזו דיאטה היא הכי מהירה בשביל לרדת במשקל. אשמח אם תוכלו לבנות לי תפריט.

11/02/2007 | 19:58 | מאת: יפית

אירובי מסייע המון לשריפת קלוריות כמובן עם תזונה נכונה מתקיים קורס בבת ים פרטים בטל' 03-5080563

07/03/2007 | 22:03 | מאת: יפית

מה עושים כדי להוריד שומן מהישבן(חוץ מניתוחים כמובן)-הכוונה לאיזה סוגי תרגילים??? וגם איזה סוגי תרגילים להוריד את חגורת הבטן-חשוב לי להזכיר שאני אחרי לידה שבה עליתי 35 קילו. אני 1.82 שקלתי לפני ההריון 68ק"ג ואז הגעתי ל100ק"ג וקצת-מה עושים כדי להוריד הכל חוץ מתזונה נכונה

07/03/2007 | 22:04 | מאת: יפית

מה עושים כדי להוריד שומן מהישבן(חוץ מניתוחים כמובן)-הכוונה לאיזה סוגי תרגילים??? וגם איזה סוגי תרגילים להוריד את חגורת הבטן-חשוב לי להזכיר שאני אחרי לידה שבה עליתי 35 קילו. אני 1.82 שקלתי לפני ההריון 68ק"ג ואז הגעתי ל100ק"ג וקצת-מה עושים כדי להוריד הכל חוץ מתזונה נכונה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה