אותה בעיה, קצת יותר מפורט

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

15/11/2007 | 04:18 | מאת: רוית

אני מרגישה את אותו הדבר, פתאום בלילה ממש לפני השינה אני מרגישה צורך לאכול הכל מהכל בלי קשר לטעם בלי קשר לכמות כאילו אני אוכלת, רואה את עצמי מלמעלה אוכלת ולא מרגישה את הכמות של האוכל או הטעם מעין לעיסה כזאת ולא מפסיק אם אני לא אוכלת מהכל זה לא היה ככה כל הזמן יש הרבה שינויים בחיים שלי, ואני חושבת שזה קשור לעובדה שהגבולות מטושטשים כי אני באזור חדש אז גם הגבולות הפנימיים התשטשו, אני מרגישה שאני רוצה להפסיק את זה, אבל באותו הרגע אני לא רוצה. הרבה פעמים הרגשתי שכאילו אם אני לא אוכל עכשיו לא יהיה אח"כ מעין תחושות רבות אני מנסה לקחת את ההודיה, וכל מיני מנעי קרייבים (את הזלילות האלה) אני מרגישה שזה פסיכולוגי\ רגשי אבל לא מצליחה להתמודד עם זה בשום צורה. אשמח על המידע והעזרה תודה

15/11/2007 | 15:12 | מאת: בלה אגמון

שלום רוית . את מתארת אכילה רגשית - אכילה שלא קשורה בתחושת רעב המלווה בתחושה של ניתוק מהחוויה. יש צורך לטפל בבעיה טיפול מקצועי. פרגני לעצמך טיפול - את שווה את זה. בברכה, בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה