בולמוס בלילה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/11/2007 | 23:01 | מאת: שרון

אני רוצה לשאול כיצד אוכל לשנות את ההרגל המגונה הזה לחטוף בולמוס בלילה ? עיזרי לי !!!!!!!!!!!!

11/11/2007 | 07:42 | מאת: בלה אגמון

שלום רב, בולמוס בלילה זה עולם ומלואו. יש לו סיבות רבות - ביולוגיות, התנהגותיות, תפיסתיות,רגשיות. כדי לעזור לך יש צורך למפות את הבולמוס הפרטי שלך ואז לתת את המענה המתאים לך. בברכה, בלה

11/11/2007 | 15:23 | מאת: לאה פינטו

שלום שרון אחד הדברים שאני משתדלת לא לשכוח בחיי, הוא שמושגים הם בד"כ מאוד סובייקטיביים. למשל, בולמוס. כיצד את מגדירה בולמוס? ע"פ אלו פרמטרים, את יודעת לאמר שאת בבולמוס? או שהיית בבולמוס? איך היית מסבירה לאדם שמעולם לא חווה ולא שמע את המושג "בולמוס"? אשמח לעזור לך ככל שאוכל במסגרת הפורום הזה, אז עזרי לי לעזור לך ונסי לענות לשאלותיי. יום נעים ובעיקר חמים שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה