ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

17/05/2005 | 07:33 | מאת: נתי

שלום שמי נתי אני שוקלת 64 קילו גובהי 1.65 אני אם לשתי ילדים בני 5 ו שנתיים שניהם בניתוח קיסרי,מאז הלידה האחרונה נותרתי אם עודף משקל שנורא מפריע לי אני צועדת כל יום 8 ק"מ,ואוכלת בבוקר סנדביץ מלחם קל עם גבינה 5% צהריים סלט ירקות עם סנדביץ לחם קל עם נקניק דל שומן,ובערב שוב סלט.יש לציין שאני מרגישה רעב רק בשעה 18:00 בערב לערך עד שאני אוכלת את הסלט,ואח"כ מריגשה שובע. ברצוני לדעת אם מה שאני עושה יעזור לי ואם זה בסדר מה שאני אוכלת יש לציין שבימים האלה אני מרגישה קצת סחרחורות,אבל אני שותה גם כמעט 1.5 ליטר מים ביום אשמח באם תעזרי לי אשמח גם לשמוע תפריט אחר מומלץ על ידך יום טוב נתי

19/05/2005 | 09:06 | מאת: בלה אגמון

שלום נתי , את מרעיבה את עצמך וגופך פשוט נכנס למוד אחר. הוא שומר על שומן, גורם לך להיות חלשה ומחכה ליום בו תישברי ואז הוא יאכל בלי סוף. את בדרך בטוחה להשמנה .עליך לשנות לגמרה את הגישה. כדי לרזות לתמיד צריך לעשות איזון ולא דיאטה קיצונית. צריך להקשיב לנפש צריך לשנות הרגלי מחשבה. זה תהליך יותר ארוך מדיאטה אבל עם שכר רב מאד לצידו.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה