שיתוף

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

15/10/2007 | 11:04 | מאת: דיאנה

אתמול הרגשתי לא טוב עם עצמי ואכלתי בצורה לא פוסקת אני הרגשתי שבעה ולמרות הכל אכלתי כן אני יודעת שזה טעות וזה היה מתוך אכילה ריגשית אבל למדתי לקח ולמדתי מה לעשות כשאני מרגישה רע היום קמתי והרגשתי רע עם עצמי אז החלטתי שאני ילך לרקוד כן כן לרקוד שמתי מוזיקה ורקדתי הוצאתי את כל הרגש בריקוד אני אומרת לכם זה עובד תנסו כל פעם שאתם מרגישים רע או כעס או משהו דומה אל תתעצלו שימו מוזיקה ותתחילו לרקוד תוציאו את כל הרגשות בריקוד לא תפסידו רק תרוויחו גם תוציאו את כל הכעס בריקוד וגם תעשו ספורט הרי ריקוד זה חלק מספורט אל תחשבו שלי אין בעיות ואכילה רגשית לפעמים אני נשברת אבל כל פעם שנשברים צריך לדעת לקום ולהמשיך מאותה נקודה שנשברתם אבל בשום אופן לא להתייאש אני סומכת על כולכם אתם מוזמנים לשתף אותי גם בסיפורכם אוהבת אתכם דיאנו'ש

15/10/2007 | 16:46 | מאת: בלה אגמון

דיאנה תודה על השיתוף שלך. תודה שסיפרת מה עובד בשבילך אבל עליך להבין ,אכילה רגשית זה סימפטום לקונפליקט עמוק וכואב מאד. אי אפשר להעלים אותו רק על ידי ריקוד או אמירה שצריך להתגבר, זה לא מה שיעזור לטווח ארוך. אכילה רגשית דורשת טיפול מקצועי ומיומן וחשוב מאד לזכור את זה. חשוב לי להבהיר את הנקודה כדי שכולם יבינו שאין להתיחס לאכילה רגשית בקלות ראש. זו חוויה קשה וכואבת הדורשת התיחסות רצינית. תמשיכי לשתף אותנו ואל תהססי לפנות לעזרה אם צריך. בברכה, בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה