הרזיה וספורט..

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

13/10/2007 | 13:02 | מאת: חיילת :)

שלום! הנני בחורה כבת 18 וחצי גובה 156 משקלמתנדנד בין 53-55. כעת אני בדיאטה מסודרת בה יש תפריט מגוון בכל אבות המזון אך מגיע עד כ550 קלוריות ליום.(לעיתים אני חוצה את ה550 בקצת.) אני עושה פעילות גופנית מינימום כשעת הליכה ביום כל יום,לעיתים זה מגיע גם לשעתיים עד שלוש שעות הליכה. אני עושה 30 כפיפות בטן כל לילה לפני שינה,ורוקדת חצי שעה בזמני הפנוי. השאלה הנשאלת כאן היא,האם אני יכולה לרדת ככה קילו בשבוע כל שבוע? והאם אני נעצרת באמצע הדיאטה,מה עלי לעשות כדי שאני אמשיך לרדת ולא ייעצר? בתודה מראש והמשך יום נעים!

13/10/2007 | 21:21 | מאת: לאה פינטו

שלום לחיילת. לא רק שאינך מספקת לגופך את צרכיו האנרגטיים, את כופה עליו מאמץ בעל עלות אנרגטית לא מבוטלת. נראה לך שמנהל הבנק שלך, יתן לך להמשיך להוציא כסף חופשי מהחשבון, כשאת לא מכניסה כלום ומשתוללת בביזבוזים? לא נראה לי. כך גם גופך. חביבתי, את נוהגת בחוסר כבוד לגופך. וצר לי לבשר לך שדרך זו לא תביא אותך רחוק. כהתחלה, אני מציעה לך לשוטט בין דפי הפורום ולהבין מהי מהותו ומהי גישתנו לענין. כשתפנימי שהקושי שלך מתחיל בצורת ההתייחסות לגופך, נשמח לעמוד לרשותך, עם כל שאלה שתעלה. בהצלחה שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה