נסיתי את הכול

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

16/05/2005 | 10:52 | מאת: איריס

בוקר טוב בלה שמי איריס ואני בת 35, וסובלת מעודף משקל רציני ביותר. בעברי, נסיון בדיאטות מכל סוג שהוא, למעט כדורים, הקאות רבות, בולמוסי אכילה מטורפים, ירידה ועליה וחוזר על עצמו כל הזמן. לא הרחיב בנושא הנפשי, שכן מצבי הנפשי גרוע מאוד ויותר מזה. פניתי לכל "הקוסמים" האמנתי לכולם, עשיתי ונואשתי לחלוטין אנא, בלה, תספרי בקצרה על הרזיה ללא דיאטה, אולי יש משהו שעדין אני לא יודעת ויכול לעזור לי. תודה, איריס

16/05/2005 | 13:42 | מאת: בלה אגמון

איריס היקרה ראשית אני שומעת שקשה לך. את מספרת על עודף משקל גדול ומצב נפשי לא פשוט. כמו כן את מתארת מצב בו ניסית הרבה מאד דברים כדי לשפר את מצבך ולרדת במשקל אך כל זה רק גרם את ההפך. את הוכחה ניצחת לכך שדיאטות לא רק שלא עובדות אלא לטווח ארוך גורמות לנזק גדול גופני ונפשי ומנציחות את הבעיה. הרזיה ללא דיאטה פותחה בידיוק למתן תשובה למצבים מסוג כמו שלך. אין היא קסם , להפך זו עבודה קשה של אדם עם עצמו אבל היא מציע פיתרון בריא נכון הוליסטי ואמיתי לבעיית עודף משקל. גישה זו יוצאת מנקודת הנחה שעודף משקל נגרם מגורמים רבים ויש צורך לתת מענה לכל הגורמים הללו. לכן גישה זו עובדת גם על הגוף גם על הנפש במקביל. בצד מיפוי הרגלי אכילה ומחשבה שגויים והחלפתם באחרים יש גם עבודה מעמיקה על התכנים הרגשיים אשר גורמים למשקל הגבוה ומשמרים אותו. את מוזמנת להכנס לאתר שלי יש שם הסבר עלה השיטה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה