יש לי שאלה.. אשמח אם תענו לי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

20/09/2007 | 10:02 | מאת: מיכל

אני בת 18 שוקלת 60 וגובהי 174 האם המשקל שלי תקין? ומה אי צריכה לעשות כדי להרזות בעוד כ4 קלוגרמים?

21/09/2007 | 06:55 | מאת: בלה אגמון

הי מיכלי , לא רק שמשקלך תקין הוא בגבול התחתון של הנורמה. יקירתי, אם את רוצה להישאר חתיכה לכל החיים שלך (ולא רק כשאת צעירה) עצתי לך - תלמדי לראות את גופך כמו שהוא (רזה מאד) ולהודות לו על כך. תלמדי לכבד אותו ולמלא את כל הצרכים שלו. אם תנסי עכשיו לרדת, תעשי טעות גדולה מאד שתעלה לך בעתיד (כן גיל 40 מגיע גם מגיע, יותר מהר מנשנדמה לך) בהרבה מאד קילוגרמים. כי אם תנסי לרדת תכניסי לבית שלך את האויב הגדול ביותר של משקל מאוזן ותקין ושל גוף ונפש רזים טבעי - את משטרת הדיאטה. ברגע שהיא תיכנס אליך הביתה כל היום את תיהיי נתונה בספקות עצמיים, בספירת קלוריות ,ובמרדף אחרי רזון שהיה שלך פעם והיה מובן מאליו וברגע שהתחלת דיאטה יברח לתמיד. תשאלי את עצמך למה למרות שאת ממש רזה את לא מרוצה מעצמך. זה לא בגלל שאת לא רזה זה בגלל סיבה אחרת (דימוי גוף לא תקין, פירוש מעוות של המציאות או בעיות אחרות) תמצאי את הסיבה ותני לה טיפול מתאים. מקווה שהשפעתי עליך ולו במעט. בברכה, בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה