חדשה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

20/08/2007 | 09:14 | מאת: גלית בכר

היי, אני חדשה פה.חיפשתי פורום להרזיה...אני קצת-הרבה מיואשת.כמו הרבה אנשים ניסיתי כמעט הכל,אני בת 36,יש לי 3 בנות ועודף משקל רציני של 25 ק"ג בערך...אני לא בטוחה מה השאלה שלי....??? HELP...

20/08/2007 | 09:43 | מאת: לאה פינטו

בוקר טוב גלית. יאוש הוא אחד הרגשות המדכאים והמתסכלים ביותר עלי אדמות. יאוש, מטאפורית, הוא כניסה לדרך ללא מוצא, dead end, כמו להגיע אל קיר גבוה ואטום. אנו כ"כ חסרי תקוה שאפילו השאלות נגמרות לנו. וכשאנו מפסיקים לשאול אנו סוגרים עצמנו בפני פתרונות אפשריים, רעיונות חדשים שיאירו את המרחב והדרך, שיעוררו את התקווה כי היא ההשראה לעשייה. אז יקירה, בשלב ראשון נעשה שני דברים: 1. אני מזמינה אותך לשוטט בפורום, לקרוא שאלות ותגובות, לפשפש בגישת ההרזייה ללא דיאטה, אז יעלו גם השאלות. כשיעלו השאלות, הביאי אותן בפנינו ונשמח לענות ולהאיר. 2. אעודד אותך כבר עתה ואומר שכשאנו מגיעים לדרך ללא מוצא, כדאי לזכור שכמו שהבנו עצמנו ל"רחוב" הזה, כך אנו יכולים לעשות סיבוב פרסה, לצאת ממנו ולמצוא לנו דרך חדשה בה טרם נסענו ואשר תוביל אותנו לנקודת היעד. זה מה שקורה ברוב המקרים, אגב, הרי לא לעולם תעמדי מול הקיר האטום הזה. יש דרך רכה, מעצימה ומהנה ליצור שינוי במציאות חייך, הפתחי להכרות עימה. בברכת יום נפלא שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה