אוכל בריא לא טעים לי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/08/2007 | 09:02 | מאת: דנית

שלום. אני בת 25 (אוטוטו 26), ושוקלת 50 קילו על 1.55. אני מעוניינת להשיל מעליי כ-5 קילוגרמים עודפים. אוסיף ואציין עוד כי אני עושה ספורט כ-3 פעמים בשבוע (פעמיים עיצוב של שעה, ופעם אחת אירובי במשך שעה). אני משתדלת לאכול טוב צהרים (בדר"כ עוף בתנור, עם תוספת כמו אורז או תפו"א וסלט גדול עם קינוח - חתיכת עוגה), בבוקר מעדן וכמה עוגיות עם הקפה.בערב לרוב אני משתדלת לאכול די מוקדם (עד שמונה גג), לחם קל כצנים עם גבינה וסלט. אני מנסה לאכול גבינות רזות שהן פחות או יותר יותר "סבילות". כנ"ל לגבי לחם קל. אבל הבעיה שלי היא עם שאר האוכל. שפשוט לא טעים לי כאשר הוא עשוי בצורה "דיאטתית". אני מרגישה שאם אני אוכל אוכל כזה, הוא לא ישביע לי את הנשמה באמת, ואני אצטרך לאכול שוב ובקרוב אוכל "אמיתי". הבעיה היא שאני לא ירדתי אפילו קילו אחד מאז שהתחלתי להתאמן (כבר חצי שנה). המצב שלי די מייאש. אני מרגישה שהצרתי היקפים אך לא ירדתי ממש במשקל. שאלתי, מה אפשר לעשות? אולי אני לא אוכלת נכון? האם תוכלי להמליץ לי על תפריט "נכון" יותר שאינו פוגע בחווית האכילה? (אני מאוד נהנית מאוכל). לתשובתך אודה, דנית

05/08/2007 | 15:31 | מאת: בלה אגמון

דנית הבעיה שלך פשוטה מאד משלך תקין ואת לא ממש צריכה לרדת. אני מבינה שאת רוצה אבל פה בדיוק הבעיה גופך נמצא כרגע באיזון את אכלת בריא, מתעלמת ונמצאת באיזון. מדוע את רוצה להיות בתת משקל? מי אמר שצריך לשקול 45 קג לגובה כמו שלך? פה ורק פה הבעיה תשני את זוית הראיה שלך והכל יסתדר. בברכה, בלה

05/08/2007 | 15:35 | מאת: דנית

הייתי אתמול בחדר כושר ונמדדתי במד שומן, וזה הניב תוצאה של - 40%!!!!! שומן! אני אציין שמבנה גופי הוא רגיל עד רזה, ושהתוצאה נראית לי תמוהה, אבל עם זאת - מבחינת האחוזים, אני במצב גבוה במיוחד. מה דעתך עכשיו? דנית.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה