לאה ובלה עזרו לי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/08/2007 | 00:29 | מאת: נלי

אני בת 15 גובהי165 ומשקלי 69 אני מתעמלת כל השבוע 4 שעות בכל יום בהתעמלות ובאקרובטיקה הבעיה שאני חייבת להרזות דחוף אני נמצאת בעודף משקל ולא נוח לי עם הגוף האמנם אני מתעמלת כבר 5 שנים אך עדיין נמצאת בעודף משקל....ניסיתי את כל הדיאטות שבעולם לאחרונה עשיתי דיאטת מרק כרוב ועליתי את הכל בחזרה ...האם תוכלו לעזור לי לאה ובלה?

05/08/2007 | 07:30 | מאת: בלה אגמון

היי נלי. מדבריך אני מבינה שאת מתעלמת מקצועית. כשאת אומרת שאת בעודף משקל לא ברור לי על סמך מה את מבססת הנחה זו. האם כי נדמה לך? האם כי המאמן שלך אמר לך או אולי מסיבה אחרת המשקל שכתבת לא בהכרח מצביע על בעייה כי יתכן שיש לך מסת שריר גבוהה. דווקא בגלל שאת עוסקת בספורט בצורה מקצועית עליך לקבל יעוץ מיוחד. יש התמחות מיוחדת לטיפול באנשים כמוך התמחות של תזונת ספורט מקצועי. עליך לגשת לדיאטנית של מתעמלים כדי שתבנה לך תוכנית תזונתית מתאמה על מנת להגיע למשקל המתאים לך על פי הצרכים האישיים שלך. זה מאד מסוכן לעשות דיאטות על דעת עצמך במיוחד למתעמלת כמוך.דברי עם המאמן/ת שלך ועם הוריך ותגיעי ליעוץ מקצועי. בברכה, בלה

05/08/2007 | 10:46 | מאת: נלי

תודה רבה על עזרתך ..=] אני אפנה בהקדם האפשרי לדיאטנית....

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה