כיצד לרזות ללא דיאטה?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

27/07/2007 | 18:30 | מאת: נירה

שלום, למה כוונתכן בהרזיה ללא דיאטה? הרזייה רק על ידי ספורט? אפשר לאכול בצורה מסודרת ולא לקרוא לזה דיאטה. אשמח לשמוע מכן איך אפשר לרזות בשיטה שלכן.

28/07/2007 | 20:13 | מאת: בלה אגמון

היי נירה. אני מבינה שהמושג של הרזיה ללא דיאטה חדש לך . אני מציע לך לשוטט בפורום שלנו לקרוא את השאלות והתשובות על מנת להתרשם ולהבין קצת במה מדובר. לא מדובר בספורט וגם לא באכילה מסודרת מדובר על משהו הרבה יותר רחב, מדובר על תפיסת עולם פירוש של מציאות של נושא האכילה. שיטת הרזיה ללא דיאטה היא הפוכה לשיטת הדיאטה. בעוד שדיאטה מדברת על חסך גבולות והמנעות הרזיה ללא דיאטה מדברת על הקשבה לגוף רשות מלאה לאכל הכל ואמונה ביכולת של הגוף לחזור למצב טבעי ומאוזן בשבילו. זו גישה העובדת על מודעות עצמית ברמה של התודעה שלנו ומשלבת עבודה על הגוף ועל הנפש במקביל. מקווה שזה ענה לך ואם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה