הרזיה ללא דיאטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

15/05/2005 | 11:56 | מאת: עדן

רציתי לשמוע ולהבין יותר. אני מבינה שכדי לרזות כמו שצריך, צריך שינוי מבפנים. עדיין, כדי לרזות כן צריך איזהשהי הסתכלות על מה אוכלים כל יום, מה ההרכב התזונתי ל התפריט וגם לבדוק כמויות. איך אפשר להרזות מבלי לספור קלוריות לפי השיטה שלך? איך כן מרכיבים תפריט מאוזן?

15/05/2005 | 23:20 | מאת: בלה אגמון

שלום לך. אנשים רזים טבעי לא סופרים קלוריות הם אוכלים על פי רעב ושובע גופני ונשארים רזים. ספירת קלוריות וצימצום כמויות מביא את התוצאה ההפוכה. בהרזיה ללא דיאטה לא מדובר על הפקרות ואכילה לא בריאה להפך, מדובר על לקיחת אחריות והקשבה לקולות הפנמיים של הגוף והנפש. אחד הדברים הראשונים שרואים הוא שאכילה נובעת הרבה מאד פעמים לא מתוך רעב פיזי אלא מתוך רעב אחר. הרכבת תפריט מאזון ובריא הוא חלק קטן בגישת ההרזיה ללא דיאטה. אין בו חידושים מסעירים, ברור שצריך לאכל בריא מגוון ומאוזן וברור שצריך להתעמל. הבעיה שכולם יודעים זאת אבל לא מצליחים ליישם . בגישת הרזיה ללא דיאטה לומדים להתגבר על החלק המתנגד לדיאטה ומגייסים אותו לתהליך. השינוי נעשה הרבה יותר פשוט אחרי שמבינים לעומק את הקונפליקט הקיים בתוך האדם.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה