ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/07/2007 | 17:59 | מאת: שירי

היי לפני שנה וחצי היתי 97.8 ק"ג גובה 1.65 . בתוך שנה בעזרת הכילה נכונה, הליכות ואופניים ירדתי ל 78 מזה חצי שנה אני נמצאת בנידנוד במשקל 78-82 . רוב הזמן אני שומרת על הכילה נכונה והליכה של 3/4 שעה כל יום , ועדיין אני לא מצליחה לרדת במשקל . התפריט שלי בוקר הרבה מים יוגורט+ פרי+ 30 גר' ברונפלקס 10 נס + קצת חלב צהרים סלט גדול + 1/2 טונה+ ביצה או גבינה בולגרית או חזה עוף שמן ערב ביצה + 2 פרובות לחם קל + פסטרמה 2 פרוסות או כמו בבצהרים או 1/4 עוף + סלט בין לבין יוצא עוד נס או שתים אולי את יכול לעזור לי מה לעשות? אני מאוד רוצה לרדת עוד 10 ק"ג ואני לא יודעת מה לעשות ובסוף אני מפחדת להגיע לאוכל ללא מעצורים. אשמח לקבל תשובה .. תודה

12/07/2007 | 15:08 | מאת: לאה פינטו

הי שירי. את מתאמצת ומשתדלת ועדיין לא משיגה ולא מצליחה. יש מצב שזו לא הדרך הנכונה? איתך הסליחה אך את התפריט לא קראתי, כיוון שזוהי לא משנתנו. אני לא מאמינה בתפריטים, תכנונים וחישובים כאלה ואחרים. אני מאמינה בלחיות בהנאה ובסיפוק. לחיות כמו שאנו אמורים לחיות. אין זה עומד בסתירה לרצון שלך לרזות, ההיפך הוא הנכון. אני מציעה לך לשוטט בפורום שתכליתו היא "הרזייה ללא דיאטה" ולנסות להבין את הגישה להרזייה, ע"פ תפישתנו. ואם יש שאלות, אנו תמיד כאן, בשמחה רבה שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה